TRABZON YAZARLAR DERNEĞİNİN YENİ HAMLELERİ

TRABZON YAZARLAR DERNEĞİNİN YENİ HAMLELERİ.

Yeni kongresinden ve yeni yönetiminin yeni görevine başlamasından beri Trabzon yazarlar derneği çok güzel yazarlık hamleleri yaptı. Meselâ: Şubat 2014’te Ankara’daki Trabzon etkinliklerine katılarakTrabzon’u temsil etti. Yeni üyeler kazandı. 30 Temmuzda Maçka’nın Boğaç yaylasında yapılacak olan Dedekorkut 2. Boğaçhan şenlikleri hazırlıklarına destek verdi. Türkiye’nin çeşitli yerlerinden istenen dernek üyesi yazarların kitaplarını istenen yerlere gönderdi. Trabzon kent konseyinde ve Trabzon emekliler şubesinde kültürel etkinlikler yaparak Trabzon yazarlar derneği tanıtıldı. Trabzon basınından yazarlar derneği gündeme getirdi. Dernek bürosu Kapak meyrdanından çarşı mahallesindeki yeni yerine taşındı. Bazı devlet kurumları ile resmi görüşmeler yapıldı. Bundan sonraki hedefimizi şöyle sırılayabiliriz.

1-Kurduğumuz “Trabzon Yazarlar Derneği” internet sitemizi üyelerimizin ve Trabzon Bâb-ı Âli’sinin yazı ve haberleri ile bütün dünyü okuyucularının yararlanacağı aktif hale getirmek.

2-Üyelerimizin kitaplarını buradan bütün dünya kamuoyuna duyurmak.

3-Üye sayamazı artırmak.

4-Aylık bir “TRABZON YAZARLAR DERNEĞİ YAYIN ORGANI” adlı bir dergi çıkarmak.

5-Üye kimlik kartları ve dernek rozetimizi bastırmak ve üyelerimize dağıtmak.

6-Yazarlar logosunu armalaştırarak büronun önüne takmak.

7-Dernek adına seri kitaplar yayınlamak.

8-Dernek adına kitap sergileri açmak.

9-Zaman zaman toplu geziler düzenlemek.

Bu güzel faliyetlerde buluşmak,görüşmek üzere  ve istişare etmek üzere hoşca kalınız.